AcasăActualitate112TERORIZAŢI DE UN PATRUPED - 17 oameni din Huedin au fost mușcați...

TERORIZAŢI DE UN PATRUPED – 17 oameni din Huedin au fost mușcați grav de același câine

DISTRIBUIȚI

TERORIZAŢI DE UN PATRUPED Locatarii străzii Colonia Nouă din Huedin sunt terorizați de un câine. Până acum 17 persoane au fost mușcate de câinele lăsat nesupravegheat. Oamenii din zonă spun că nu mai ies pe stradă de teama patrupedului.

Revoltați, aceștia au făcut sesizări către poliție, însă oamenii legii se pare că nu au luat nicio măsură. Ultima victimă a câinelui este un bărbat de 50 de ani, scrie Ziarul clujean.

Bărbatul de 50 de ani se întorcea de la serviciu sâmbătă seara. Ajuns pe strada Colonia Nouă, pe bicicletă, acesta s-a trezit cu câinele la picioare. În zadar a încercat bărbatul să scape de patruped.

Câinele din rasa Caucazian l-a mușcat grav pe bărbat, astfel că o ambulanță a sosit la fața locului, l-a preluat și transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

„Vă rugăm să faceți ceva pentru noi. Poliția nu ia nicio măsură față de proprietarul câinelui. 17 persoane au fost mușcate până acum de acest animal. Ne e teamă să ne mai lăsăm copiii să iasă pe stradă.

Am sesizat Poliția Locală și națională, dar de fiecare dată am primit răspuns că ei au găsit câinele legat. Acel câine stă legat doar când proprietarul știe că polițiștii vin în control, în rest e liber și nimeni nu face nimic.

Proprietarul câinelui nici măcar nu are curte. Trebuie făcut ceva pentru că nu mai avem nici o speranță, nu o să mai putem ieși din casă, câinele e din ce în ce mai agresiv”, spune o localnică de pe strada Colonia Nouă.

Ciprian Cornea, purtător de cuvânt al ISU Cluj, precizează pentru publicația noastră Ziarul Clujean că în cursul serii de sâmbătă a fost ridicat din stradă un bărbat mușcat de câine.

„Pot să confirm că în cursul serii de sâmbătă un echipaj SMURD a preluat de pe strada Colonia Nouă un bărbat în vârstă de 50 de ani mușcat de un câine. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Huedin și de acolo la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj Napoca. Bărbatul prezenta mușcături de câine pe membre”, precizează Cornea.

O parte din oamenii de pe strada Colonia Nouă se tem să depună plângere împotriva proprietarului câinelui. Aceștia spun că este un om influent și le poate face rău.

Dată fiind situația, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj are obligația de a se autosesiza și verifica cele semnalate de oameni, iar dacă se confirmă că acel câine este un pericol public, mai ales că a făcut deja atâtea victime, trebuie luate măsuri imediate și întocmit dosar penal pe numele proprietarului câinelui.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA