spot_img
Acasăsinucidere maramuresTEROARE - Rusia se pregătește pentru un război de amploare

TEROARE – Rusia se pregătește pentru un război de amploare

DISTRIBUIȚI

Rusia se pregătește pentru un război de amploare, urmând să primească până la sfârşitul anului 2015 un avion care va funcţiona ca post de comandă pentru comandantul suprem al ţării în cazul unui război de amploare, având posibilitatea de a asigura controlul strategic al tuturor forţelor armate, informează RIA Novosti.

Ministerul rus al Apărării a plănuit ca Rusia să intre în posesia unui astfel de ”complex unic prin specificaţiile sale tehnice care prevăd controlul strategic al tuturor ramurilor armatei”.

În afara de Rusia, doar SUA mai utilizează acest tip de post de comandă Boeing E-4B Nightwatch, numit în armata americană ”avion al Judecăţii de apoi” şi destinat să fie utilizat în condiţiile desfăşurării rapide a trupelor, a lipsei de infrastructură terestră, precum şi în caz de dezafectare a punctelor de comandă de la sol, a centrelor şi a liniilor de comunicaţii, potrivit știripesurse.ro.

Majoritatea informaţiilor despre acest avion este secretizată, nefiind făcute prea multe informații publice, precum numărul de persoane care vor încăpea în acesta, cu atât mai puțin costurile pe care le presupune.

Presalibera.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA