spot_img
Acasăsinucidere maramuresTERIFIANT - Adolescentă însărcinată torturată și arsă de vie de socri

TERIFIANT – Adolescentă însărcinată torturată și arsă de vie de socri

DISTRIBUIȚI

TERIFIANT O fată din Afganistan, în vârstă de 14 ani, a fost torturată și arsă de vie de socrii ei, chiar dacă era însărcinată. Socrii susțin că a fost vorba despre o “crimă de onoare”, astfel de cazuri având loc destul de des în Orientul Mijlociu.

TERIFIANT Recent, o tânără din Pakistan, considerată prima persoană celebră pe rețelele de socializare din această, a fost ucisă de fratele ei.

Bărbatul a spus că a fost o “crimă de onoare”, deoarece sora lui avea postări provocatoare.

Acum, un alt șochează mapamondul. De această dată, o tânără însărcinată de 14 ani a fost ucisă tot într-o așa numită “crimă de onoare”. Deși era însărcinată, socrii fetei nu au avut deloc milă cu ea. Au torturat-o și au ars-o de vie. Scandalul a izbutnic de la încercarea de a aranja o căsătorie între Mohammad, tatăl fetei ucise, și verișoara ginerelui său. Cuscrii bărbatului au vrut să-I plătească în acest fel executarea unor lucrări de construcție, cu toate că această practică de vindere a femeilor este interzisă prin lege în Afganistan.

Aceștia s-au răzgândit, însă, atunci când au găsit un alt bărbat care s-a oferit să plătească o sumă de bani mai mare decât datoria pe care o aveau față de Mohammad. Astfel, bărbatul a decis să fugă cu fata care îi era promisă.

Fiica sa a rămas însă alături de soțul ei, iar socrii au vrut să se răzbune pe ea. Așa că au torturat-o și au ars-o de vie. Acum, Mohammad încearcă să caute în justiție dreptate, însă cauza sa ar putea să nu aibă succes.

Mai mult, aproximativ 50 de oameni, printre care membri ai familiei și reprezentanți ai unor ONG-uri pentru susținerea drepturilor femeilor, au organizat un marș de protest la Kabul. În Orientul Mijlociu, peste 200 de femei sunt ucise annual de către familiile lor din “onoare”.

sursa info

sursa foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA