AcasăActualitateTERIBILISM PE STRADA GRĂNICERILOR – Un băimărean s-a „distrat” cu mașina pe...

TERIBILISM PE STRADA GRĂNICERILOR – Un băimărean s-a „distrat” cu mașina pe mijlocul străzii băgând spaima în ceilalți participanți la trafic

DISTRIBUIȚI

TERIBILISM PE STRADA GRĂNICERILOR   Există o categorie de conducători auto care, pe lângă că nu au nici un gram de respect față de legile de circulație și, implicit, de oamenii legii, nici faptul că ar putea băga pe cineva în spital sau, mai rău, că ar putea ucide pe cineva, nu le trezește nici un fel de interes.

De un „spectacol” de teribilism au avut parte luni seara locuitorii de pe strada Grănicerilor din Baia Mare, dar și ceilalți participanți la trafic care au avut ghinionul de a trece prin zonă. Șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf, probabil uitând că finala Campionatului Național de Drift s-a desfășurat deja de ceva vreme în oraș, a considerat oportun să-și etaleze talentul de șofer de drift tocmai în mijlocul drumului.

Încurajat de unii dintre spectatori, șoferul și-a ambalat motorul și a fost cât pe ce să lovească un taximetru care circula regulamentar pe drum. Din păcate, asta nu l-a oprit pe șoferul teribilist să își încheie numărul.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș cu privire la acest caz.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA