AcasăActualitate112TERIBILISM ÎNTRE FRAŢI - S-au luat la întrecere cu maşinile şi unul...

TERIBILISM ÎNTRE FRAŢI – S-au luat la întrecere cu maşinile şi unul dintre ei a ajuns în stare critică la spital

DISTRIBUIȚI

TERIBILISM ÎNTRE FRAŢI Grav accident rutier pe un bulevard din Capitală. Doi fraţi s-au luat la întrecere cu maşinile, au apăsat la maxim pedala de acceleraţie şi au intrat într-o coliziune extrem de violentă.

Unul dintre ei a scăpat ca prin minune nevătămat, dar celălalt a rămas încarcerat şi se află, acum, în stare gravă la spital. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele maşini sunt distruse complet, scrie Observator.

Martorii sunt în alertă. Nu ştiu ce să facă şi pe ce să pună mâna mai repede ca să-l salveze pe tânărul rămas captiv între fiarele maşinii. Accidentul s-ar fi întâmplat dintr-o joacă. O joacă periculoasă. Şoferul grav rănit, de origine arabă, se luase la întrecere cu maşina cu nimeni altul decât fratele lui. Nu s-au gândit nicio clipă la ce nenorocire avea să urmeze.

Martorii spun că aveau viteză foarte mare, au pierdut controlul maşinilor şi s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme s-a izbit de un stâlp, celălalt a fost proiectat la câţiva zeci de metri, după impact. A sărit peste scuarul ce desparte sensurile de mers, a rupt un copac şi s-a oprit şi el într-un stâlp.

Impactul a fost atât de violent încât ambele maşini au fost distruse complet. Celălalt şofer a scăpat ca prin minune. Chiar el a strigat după ajutor.

Medicii au sosit rapid la locul accidentului, dar nu au putut face mare lucru până ce nu au ajuns şi pompierii de la descarcerare.

Rănitul a fost transportat la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs, mai exact, accidentul. Vinovatul se va alege cu dosar pentru vătămare corporală din culpă.

sursa info şi foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA