AcasăLifestyleMondenŢEPARI - Care sunt cei mai mari mincinoşi din showbiz

ŢEPARI – Care sunt cei mai mari mincinoşi din showbiz

DISTRIBUIȚI

ŢEPARI. Înțelegere istorică! Regele neîncoronat al datoriilor către artiști, Florin ”Axinte” Petrescu și-a găsit un camarad de nădejde, un proaspăt promovat în liga celor cu probleme legale în showbiz, Alin Oprea.

Dacă primul s-a dovedit organizatorul cel mai ocărât în ultimii ani de zeci de artiști, care s-au considerat păgubiți în urma colaborării cu el, iar mulți au apelat la instanță, cel de-al doilea a intrat recent în atenția procurorilor datorită unor nereguli pe bani publici în urma mai multor spectacole pe care le-a organizat în țară anul trecut în orașe diferite: Călărași, Băile Herculane, Târgu Mureș.

Cum solistul propriei sale trupe Talisman nu mai poate organiza evenimente până la finalizarea anchetei DNA ce a vizează activitatea firmei Talisman Music, iar Florin Petrescu poartă stigma proceselor în care a fost pârât pentru obligații financiare neachitate față de artiști, evenimentele sunt trecute pe firma soției acestuia din urmă, SC Concert Tour Events. Firmă ce a organizat recent și Zilele Orașului Năvodari.

Veșnica asociere a membrului trupei Vacanța Mare cu datoriile nu este o metaforă, ci un adevăr crunt. Lista artiștilor care Axinte a intrat în conflict în ultimii ani este una lungă: Voltaj, Anna Lesko, Andreea Bălan, Bambi, What s Up, Daniela Gyorfi, Alex Velea, Antonia, Aurel Moldoveanu, Liviu Guță, defunctul solist Ion Artur etc.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA