spot_img
AcasăActualitateTEORIA FLAGRANTULUI, DEMONTATĂ DE UN MARTOR IMPORTANT – Directorul Ro Credit dinamitează...

TEORIA FLAGRANTULUI, DEMONTATĂ DE UN MARTOR IMPORTANT – Directorul Ro Credit dinamitează dosarul primarului Cherecheș

DISTRIBUIȚI

Ajuns în calitate de martor în faţa magistraţior de la Tribunalul Cluj, Flaviu Leşe, directorul Ro Credit a demontat pas cu pas flagrantul orchestrat cu atâta grijă de procurorii DNA. Leşe a relatat cum înainte cu o lună de arestarea lui Cătălin Chereches, după un meci de handbal, a asistat la o discuție conflictuală între Şpan Cristian şi Bala Liviu. În această discuție, Şpan îl amenința şi șantaja pe Bala, dorind să îl determine să participe și el la „execuția” lui Chereches.  Declarația lui Flaviu Leșe este cu atât mai interesantă cu cât este un fapt bine cunoscut că acesta era un apropiat al denunțătorului Cristian Șpan.

După arestarea primarului, Flaviu Leşe (Directorul RoCredit) a fost vizitat de Şpan care i-ar fi povestit, mândrindu-se că i-a orchestrat lui Cherecheş „execuţia”, care au fost parcursul şi manierele marcate pe care le-a utilizat în construirea dosarului înscenat.

De asemenea, a spus instanței că a fost contactat de un client important, Pop Răducu (AMI SA) care şi-a exprimat îngrijorarea fiind amenințat de Şpan Cristian că dacă nu îi dă bani pentru cheltuielile pe care le-ar avea la echipa de fotbal, îi va face mult rău.

Din perspectiva relației lui Şpan cu primarul Cherecheş, acesta a caracterizat-o ca fiind conflictuală în 2015 și 2016, Şpan Cristian şantajându-l pe primar să dea bani la fotbal cu orice preț, chiar şi nelegal, în caz contrar îi va distruge imaginea şi cariera.

Din perspectiva relaţiei RoCredit – Şpan, Leşe a scos la suprafață minciunile din declarațiile lui Şpan care a menționat că a luat credite, garantând cu bunuri personale pentru funcţionarea clubului de fotbal şi Trustului eMaramureş, realitatea fiind că a obtinut un credit pentru fotbal, dar a fost garantat de SC Construrom şi SC Flamgard, care escrocate fiind de Şpan, au rămas să fie executate de bancă.

Şpan a folosit un alt credit, garantând cu bunurile eMaramureş (pe care le-a înstrăinat fraudulos), pentru a-şi achita nişte datorii personale la o altă bancă.

Concluzia: Şpan – denunţătorul „onest” al DNA în realitate nu este ceea ce pare.

 

Sursă info și foto: EMaramureș.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA