AcasăActualitate112TENTATIVĂ ŞOCANTĂ DE SUICID - Bărbat în comă după ce și-a bătut...

TENTATIVĂ ŞOCANTĂ DE SUICID – Bărbat în comă după ce și-a bătut două cuie în cap

spot_img

DISTRIBUIȚI

TENTATIVĂ ŞOCANTĂ DE SUICID Un bărbat din Reșita a încercat să se sinucidă. Iar felul în care acesta a încercat să își curme viața i-a șocat până și pe medici.

Bărbatul a folosit un pistol cu aer comprimat utilizat în tâmplărie, care în loc de gloanțe are cuie, potrivit Ziua de vest.

Cuiele i-au intrat aproape complet în craniu. Starea bărbatului este una foarte gravă, el luptându-se pentru a rămâne în viață.

Medicii de la UPU Reşita l-au stabilizat, iar apoi a fost trimis de urgență cu o salvare la Spitalul Clinic Universitar de Traumatologie de la Timișoara.

Oamenii legii investighează acum acest caz pentru a determina modul în care s-a produs acest incident: fie tentativă de suicid, accident, sau a fost făcut să pară un accident, mai ales dacă ne gândim la serviciile secrete.

citeşte şi MINISTRUL AFACERILOR INTERNE – Poliţiştii care lucrează în timpul liber vor beneficia de un spor de 40% la salariu

Pentru moment, se așteaptă rezultatul anchetei care urmează să vină din partea poliției. Bărbatul are 52 de ani, este fost angajat al unui serviciu secret, este căsătorit şi are două fete.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA