AcasăMARAMURESUL ISTORICTENTATIVA LA OMOR: Un sighetean a fost injunghiat in abdomen de un...

TENTATIVA LA OMOR: Un sighetean a fost injunghiat in abdomen de un amic. Suspectul a fost trimis in judecata

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului BALOGH ADRIAN, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 02 iulie 2014, în jurul orei 20:50, în timp ce se afla pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul Balogh Adrian a încercat să suprime viaţa persoanei vătămate T.I.V., căreia i-a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona toraco-abdominală, cauzându-i o leziune gravă ce i-a pus în pericol viaţa. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA