spot_img
AcasăActualitate112TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT - Şase tineri din Leordina şi Petrova observaţi în...

TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT – Şase tineri din Leordina şi Petrova observaţi în timp ce voiau să fure motorină dintr-un camion

DISTRIBUIȚI

TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT Cooperarea interinsituţională dintre Poliţia de Frontieră Sighetu Marmaţiei şi Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a dus la identificarea a şase tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT Marţi, 7 februarie, în jurul orei 02,30, un echipaj din cadrul Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a observat mai multe persoane care încercau să sustragă motorină din rezervorul unui camion aflat în parcarea unui centru comercial din municipiu.

La apropierea echipajului, persoanele în cauză au fugit, lăsând în urma lor o canistră şi un furtun din plastic, folosite la comiterea activităţii infracţionale.

Au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei şi, în urma activităţilor de cooperare dintre cele două instituţii şi a verificărilor efectuate, au fost identificaţi şase tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, domiciliaţi în Leordina şi Petrova, bănuiţi de comiterea faptei.

În cauză au fost indisponibilizate două autovehicule folosite la comiterea infracţiunii iar cei şase tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA