AcasăActualitate112TENTATIVĂ DE SINUCIDERE LA CLUJ - Un tânăr și-a tăiat venele... de...

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE LA CLUJ – Un tânăr și-a tăiat venele… de față cu clienții unui centru comercial din oraș

DISTRIBUIȚI

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE LA CLUJ Tentativă de sinucidere, în parcarea unui mall din Cluj-Napoca. Clienții unui mall din cartierul clujean Zorilor au asistat, astăzi, la scene de groază. Un tânărul, care și-a anunțat sinuciderea pe Facebook, și-a tăiat venele chiar în fața acestora.

Băiatul se certase cu iubita sa, care lucrează în acel centru comercial, apoi a scris un mesaj de adio, pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook, după care a încercat să își pună planul în aplicare, informează ziarulclujean.ro.

În biletul de adio, pe lângă faptul că îşi lua la revedere de la toţi prietenii şi de la familie, precizează că fata i-ar fi cerut o demonstraţie extremă a iubirii ce i-o poartă, aşa că el n-a avut de ales…

Din fericire, adolescentul a fost salvat la timp, chiar dacă a pierdut mult sânge, iar acum se află internat în Spitalul Județean Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale.

Info 

citeşte şi BINE DE ŞTIUT – Se modifică procedurile în cazul moştenirilor şi dezbaterii succesiunii

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ – Accident rutier grav lângă drumul spre aeroport din cauza exploziei unui cauciuc (VIDEO)

A FOST NEVOIE DE INTERVENŢIA TRUPELOR SPECIALE – Un bărbat a ieșit cu toporul pe stradă și a început să dea în stânga și în dreapta

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA