AcasăActualitateTENTATIVĂ DE OMOR - Două grupuri de crescători de cai din Baia...

TENTATIVĂ DE OMOR – Două grupuri de crescători de cai din Baia Mare și Suceava s-au bătut la un târg

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz incredibil petrecut la Suceava. Două grupuri de crescători de cai din Baia Mare și Suceava s-au bătut la un târg expoziționat care a avut loc în zona de munte a județului vecin. Totul a început după ce un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit în zona abdominală. Întreaga scenă a avut loc în data de 22 august.

Acum, la mai bine de două luni de la întâmplare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat trimiterea în judecată a unuia dintre crescători, pentru tentativă de omor.

Victima înjunghiată și-a scos singură cuțitul din rană și a strigat după ajutor. ”Auzind strigătele de ajutor ale persoanei vătămate, tatăl şi fratele său s-au apropiat de zona incidentului, ulterior având loc o altercaţie violentă între membrii familiei persoanei vătămate și a inculpatului”, se arată în comunicatul Parchetului.

Potrivit Monitorul de Suceava, un echipaj de jandarmi aflat în zonă a intervenit imediat pentru a despărți cele două grupuri. Victima înjunghiată a suferit leziuni care i-au pus viața în pricol, necesitând 30 de zile de îngrijiri medicale.

În ziua de duminică, 22 august 2021, într-o comună din judeţul Suceava, a fost organizat un târg expoziţional de cai la care au participat atât membrii familiei persoanei vătămate cât şi cei ai familiei inculpatului.

La un moment dat, tatăl inculpatului a avut un conflict verbal cu un grup de persoane din municipiul Baia Mare, persoane care la rândul lor au ca ocupaţie comercializarea cailor. Aflat în apropierea acestor persoane şi cunoscându-i şi pe cei din Baia Mare, persoana vătămată s-a apropiat de tatăl inculpatului şi i-a solicitat să le lase în pace pe respectivele persoane, intervenţia finalizându-se cu o discuţie în contradictoriu cu acesta.

Pentru ca acest conflict verbal să nu degenereze într-o altercaţie, persoana vătămată s-a întors cu spatele la tatăl inculpatului, s-a îndepărtat de acesta vorbind la telefon, iar după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 5 m, inculpatul a exercitat asupra persoanei vătămate acte de violenţă cu un un cuţit, în partea laterală dreapta a abdomenului” – comunicat Parchet.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA