AcasăActualitate112TENTATIVĂ DE FURT - Doi hoți au atentat la mașina unui turist...

TENTATIVĂ DE FURT – Doi hoți au atentat la mașina unui turist aflat în vizită în Baia Mare (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

TENTATIVĂ Un turist venit să viziteze municipiul Baia Mare a fost la un pas să rămână fără bunurile de valoare după ce doi hoți i-au spart mașina.

TENTATIVĂ Evenimentul s-a înregistrat în noaptea de 9 spre 10 august în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Bărbatul a depus o sesizare la Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș după care a postat pe rețelele de socializare pozele și un video înregistrat de camerele de supraveghere din zonă pentru a da mai repede de urma tâlharilor.

Pe imaginile video se poate observa siluetele celor doi tineri care au spart mașina turistului cu un bolovan. Norocul bărbatului a fost că aceștia nu au reușit să și intre în autovehicul pentru a fura bunurile din interiorul acesteia.
„Acum o săptămână am vizitat orașul dumneavoastră și din păcate în seara de 9 spre 10 august acești tipi mi-au spart maşina… Spre norocul meu nu a reușit sa intre în ea… Dar vă rog să distribuiți postarea mea de pe pagină, poate îi recunoaște cineva … Vă mulțumesc mult!”, este mesajul postat de turist.

Distrugerea mașinii în vederea unei tentative de furt este surprinsă din trei unghiuri ale camerelor de filmat amplasate în zona Centrului Vechi. Potrivit turistului amprentele celor doi hoți sunt foarte clare atât pe mașină cât și pe bolovanul cu care aceștia au spart autoturismul. Imediat după incident, bărbatul a depus plângere la poliție.

„Există o sesizare depusă, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere. Aceștia continuă cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Totodată, polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii și pasagerii auto să nu lase la vedere bunuri sau alte obiecte care ar reprezenta o tentație pentru hoți, aceste aspecte transformându-i în victime sigure.
Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA