AcasăActualitate112TENTATIVĂ DE ASASINAT – Doi români, plătiți de o franțuzoaică să-i omoare...

TENTATIVĂ DE ASASINAT – Doi români, plătiți de o franțuzoaică să-i omoare soțul

DISTRIBUIȚI

TENTATIVĂ DE ASASINAT  O educatoare din Franța în vârstă de 38 de ani ar fi plătit doi tineri români cu 4.000 de euro pentru a da cu mașina peste soțul ei. Cei doi români și femeia au fost puși sub acuzare, vineri seara, la tribunalul din Meaux (Seine-et-Marne), pentru tentativă de omor calificat.

Suspecții sunt bănuiți că au vrut să ucidă un bărbat și că au fost plătiți de soția acestuia. Cei doi români au vârsta de 19 și respectiv 28 de ani, iar femeia care a comandat crima are 38 de ani, relatează Le Parisien, potrivit Digi24.ro.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de miercuri, 15 martie. Se făcea deja noapte, iar vecinii spun că intraseră deja în case și n-au văzut nimic.

Victima, identificată cu inițialele M.S., se întorcea acasă. Tocmai ridica din cutia poștală corespondența. În acel moment, un BMW Seria 3 vine cu viteză înspre el. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, nu reușește să se ferească la timp. Este rănit la picioare și la bazin. Și atunci, din mașina germană iese un tip cu o rangă în mână. Îi aplică două lovituri: una la umăr, cealaltă la un picior.

Citește articolul integral, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA