AcasăEvenimentSportTENIS -Cea mai mare performanță din ultimii ani în tenisul românesc! Sorana...

TENIS -Cea mai mare performanță din ultimii ani în tenisul românesc! Sorana Cârstea joacă finala la Toronto!

DISTRIBUIȚI

Sorana Cârstea şi-a dublat câştigul la Toronto, pentru calificarea în finală. De la 104.700 de dolari, cât ar fi primit în cazul în care s-ar fi oprit în semifinale, Sorana Cârstea are acum asigurat un cec în valoare de 213.000 de dolari. Pe lângă asta, Sorana Cârstea are asigurate şi 620 de puncte WTA. Premiul pentru câştigarea turneului este de 426.000 de dolari. Sorana Cârstea va lupta pentru aceşti bani cu învingătoarea din partida Serena Williams şi Radwanska, care se dispută în această noapte.
Sorana Cârstea, care are în palmares un singur trofeu în circuitul WTA, în 2008, la Taşkent, se află în faţa celui mai mare rezultat al carierei, având în vedere dimensiunea turneului de la Toronto, unul din categoria Premier. Sorana Cârstea.
Sorana s-a calificat în finala turneului de tenis de la Toronto, dotat cu premii totale în valoare totată de 2,4 milioane de dolari, după o nouă victorie de senzaţie, obţinută în faţa chinezoaicei Na Li, locul 5 mondial, în două seturi, 6-1, 7-6.
Ea a avut un parcurs de excepție la Toronto, până la ora partidei cu Na Li reușind să le elimine pe Caroline Woszniacki, Jelena Jankovic (ambele foste lidere mondiale) şi pe Petra Kvitova, toate aceste jucătoare fiind mai bine clasate în ierarhia WTA decât târgovişteanca noastră.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA