Acasă Lifestyle Tendințe de amenajare a băilor mici

Tendințe de amenajare a băilor mici

DISTRIBUIȚI

Tendinţele pentru amenajarea băilor mici în 2021 sunt ultramoderne şi inovatoare. Acum se încalcă toate regulile pe care le ştiai despre decorarea camerelor mai puţin spaţioase şi se merge pe ideea de multifuncţionalitate şi opulenţă

Dacă te-ai săturat de baia mică şi disfuncţională pe care o ai şi doreşti o actualizare, acum este momentul!

Ocupă cât mai puţin spaţiu

Aruncă din baie toate produsele inutile care încurcă locul şi creează o atmosferă dezordonată. Renunţă la rafturile mici pe care ţii obiecte rar utilizate şi alege o singură unitate de stocare pentru a plasa lucrurile de strictă necesitate.

Nu uita că produsele cosmetice precum cremele, loţiunile şi parfumurile se pot deteriora rapid în baie din cauza umidităţii, aşa că alege un alt loc în care să le ţii. Dacă nu ai posibilitatea de a monta rafturi sau sertare, foloseşte coşurile organizatoare.

Urmăreşte funcţionalitatea

Optimizarea funcţionalităţii băilor mici este una din tendinţele acestui an. Băile, exact ca şi bucătăriile, trebuie aranjate astfel încât să poţi profita la maxim de spaţiul pe care îl oferă. Astfel, indiferent dacă este mare sau mică, baia trebuie să asigure o zonă adecvată pentru duş. Poţi realiza acest lucru optând pentru combinaţii de duş şi cadă, închise cu uşi glisante sau perdele pentru duş. Acest tip de plan pentru o baie mică este foarte util pentru că va face că încăperea să pară mai mare decât este în realitate.

Ai nevoie de corpuri de iluminat

Potrivit designerilor, tendinţele anului 2021 sunt un amestec de filozofie şi tehnologie. Factorii determinanţi ai interiorului includ forme şi culori, iar iluminarea adecvată este de importantă crucială. Dacă nu beneficiezi de lumină naturală, ai nevoie de corpuri de iluminat moderne care se remarcă prin designul high-tech sau modele vintage. Poţi alege câte un corp de iluminat pentru fiecare piesă de mobilier şi foloseşte-te de oglindă pentru a spori luminozitatea.

Mergi pe verticală

Pentru a creşte funcţionalitatea în băile mici fiecare colţ trebuie să fie folosit. Oglinzile cu rafturi şi sertare sunt o alegre inspirată pentru că permit la economisirea de spaţiu. În general, suspendarea mobilierului pe pereţii băii creează senzaţia de mai mult spaţiu şi, totodată, îţi oferă zone de depozitare inteligente.

Adu elemente texturate

Piesele texturate nu trebuie să lipsească nici în acest an din baie! Poate fi vorba despre covoraşe pentru baie, prosoape sau diverse piese decorative şi, totodată, funcţionale, cum ar fi coşurile de depozitare.

Sursa de imagine:
Photographee.eu / Shutterstock.com

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA