AcasăActualitateSocialTEHNOLOGIE – Funcții noi în aplicația Skype pentru Android

TEHNOLOGIE – Funcții noi în aplicația Skype pentru Android

DISTRIBUIȚI

Skype pentru Android primeşte noi opţiuni pentru gestionarea apelurilor şi suport pentru deschiderea documentelor direct din interfaţa aplicaţiei.

Îmbunătăţind integrarea cu suita de aplicaţii Office, Microsoft a adăugat în aplicaţia Skype pentru Android suport pentru trimiterea documentelor către partenerii de discuţie fără a părăsi firul de conversaţie. Similar, selectarea documentelor primite folosind interfaţa touch are drept rezultat deschiderea fişierului respectiv în aplicaţia de editare instalată pe telefonul mobil.
Noua versiune Skype îmbunătăţeşte şi suportul pentru gestionarea apelurilor, utilizatorii având acum posibilitatea să programeze convorbirile importante în aplicaţia pentru calendar preferată, folosind opţiunea ˝Schedule a call„ listată în meniul principal.
Pentru a beneficia de noile funcţii, puteţi instala cea mai recentă versiune Skype for Android vizitândpagina aplicaţiei din magazinul Google Play. Alternativ, dacă aplicaţia este deja instalată puteţi aştepta actualizarea automată la ultima versiune disponibilă.

Sursa: go4it.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA