Acasăsinucidere maramuresTEHNOLOGIE - Facebook Messenger are un sistem de recunoaștere facială

TEHNOLOGIE – Facebook Messenger are un sistem de recunoaștere facială

DISTRIBUIȚI

Compania Facebook a început, zilele acestea, să activeze pentru utilizatorii Facebook Messenger un sistem de recunoaștere facială menit să simplifice partajarea pozelor către prieteni. 

Numită Photo Magic, tehnologia oferită de către compania Facebook este activată gradual pentru utilizatorii din lumea întreagă, ea scanând automat pozele adăugate la librăria foto pentru a recunoaște prietenii noștri și a ne sugera să le trimitem poza sau pozele în care ei apar.

După prima activare, Facebook Messenger va scana cele mai recente poze pentru a descoperi unul dintre prietenii noștri și a sugera partajarea pozei cu el sau ea, o notificare fiind afișată în iOS cu această sugestie, ea apărând la câteva secunde după înregistrarea pozei.

Practic, pentru a beneficia de noul sistem de recunoaștere facială în Facebook Messenger va trebui să îi oferiți rețelei de socializare acces la scanarea tuturor pozelor voastre, ele fiind cel mai probabil încărcate în serverele Facebook pentru analiza înaintea afișării de sugestii.

Deși vorbim despre un potențial nou scandal privind intimitatea utilizatorilor care are Facebook în centru, compania americană susține că utilizatorii pot activa sau dezactiva sistemul după bunul plac, astfel că accesul la poze poate fi teoretic eliminat oricând.

Desigur că utilizarea acestui sistem de recunoaștere facială în Facebook va genera și un consum suplimentar de energie pentru baterie, așa că este bine să fiți precauți când îl folosiți pentru a nu regreta mai apoi faptul că l-ați activat.

Noul sistem de recunoaștere facială al Facebook Messenger va fi activ și în România în cel mai scurt timp.

Sursa text: idevice.ro

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA