AcasăLifestyleMondenTEHNOLOGIE - A fost lansat primul videoclip creat 100% din GIF-uri. Cine...

TEHNOLOGIE – A fost lansat primul videoclip creat 100% din GIF-uri. Cine sunt autorii (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

TEHNOLOGIE. Formaţia Vunk a lansat primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind aplicaţii snapchat. Premiera românească în domeniu este realizată de însuşi Cornel Ilie, liderul formaţiei, care a filmat şi regizat videoclipul.

Formaţia Vunk lansează astăzi, la ora 10, primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind aplicaţii snapchat. Premiera românească în domeniu este realizată de însuşi Cornel Ilie, liderul formaţiei, care a filmat şi regizat videoclipul.

TEHNOLOGIE. Cornel Ilie pentru Mediafax privind această premieră în România:

”Noi, VUNK, am încercat mereu să spunem poveşti folosind cele mai noi tehnologii sau aplicaţii. Am realizat primul videoclip creat 100% din GIF-uri special filmate pentru asta şi folosind aplicaţii Snapchat.

De asemenea, campania lansării de astăzi, de la ora 10 dimineaţa, are la bază utilizatori ai platformei Snapchat, care este în continuă creştere de popularitate. Şi asta este, de asemnea, o premieră pentru piaţa românească de comunicare. În muzică, cel puţin. Este primul clip pe care îl filmez şi regizez şi asta mă face să am emoţii şi mai mari;)

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA