AcasăslolvaciaTEATRUL MUNICIPAL – Programul spectacolelor în perioada 21-26 martie

TEATRUL MUNICIPAL – Programul spectacolelor în perioada 21-26 martie

spot_img

DISTRIBUIȚI

TEATRUL MUNICIPAL  În perioada 21-26 martie, la Teatrul Municipal Baia Mare sunt programate spectacole la secțiile Dramă și Păpuși, dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Pentru cei mici sunt programate joi 23 martie, de la orele 09.30 și 11.00, două reprezentații ale spectacolului CLOVNII ÎN VACANȚĂ, iar sâmbătă 25 martie, la ora 11.00 este programat spectacolul CENUȘĂREASA, după Frații Grimm. Toate reprezentațiile sunt susținute la Sala Teatrului de Păpuși, iar prețul unui bilet este 5 lei.

La secția Dramă, săptămâna debutează cu spectacolul MÂNĂ MOARTĂ, regia Victor Olăhuț, programat marți 21 martie, ora 19.00. Veți putea urmări pe scena Teatrului Municipal o partidă de poker dintre șase jucători animați de dorința obsesivă de a câștiga. Tragicomedia este construită pe pornirile compulsive ale jucătorilor, care vor să răzbească în lume pe o cale primejdioasă și nesigură.

Miercuri 22 martie și vineri 24 martie, de la ora 19.00 este programat spectacolul URSUL după A. P. Cehov, regia Doru Fârte, la Sala Studio. Această farsă într-un act spune povestea unei văduve, Elena Nicolaevna Popova, care trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea soțului ei. Servitorul ei credincios, Luka, încearcă în fel și chip să o readucă la „viață” dar, aparent, fără nicio speranță.  Asta, până apare tânărul moșier Smirnov, iar întreg Universul se schimbă.

Duminică 26 martie, de la ora 19.00, se joacă (cu casa închisă), o nouă reprezentație a spectacolului EDMOND, regia Andrei Dinu. Protagonistul piesei, Edmond, fiind nemulțumit de ceea ce se întâmplă în viața lui, decide să o ia de la capăt. În odiseea lui dureroasă, acesta acumulează trăiri și senzații, traversând bordeluri și cluburi de noapte, în care întâlnirile cu ceilalți sunt frustrante și alienante. Într-o lume plină de „morți”, a fi viu e aspirația obsesivă a protagonistului.

Următoarea reprezentație a spectacolului este programată duminică 9 aprilie, ora 19.00.

Prețul biletelor la secția Dramă sunt: 15 lei întreg / 10 lei redus. Informații și rezervări bilete la tel. 0736 216 437 sau la rezervari@teatrulbm.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA