AcasăNews AlertTEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Sâmbătă, iubitorii teatrului sunt invitaţi la premiera...

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Sâmbătă, iubitorii teatrului sunt invitaţi la premiera spectacolului “Şi mâine e o zi”

spot_img

DISTRIBUIȚI

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE În această săptămână iubitorii de teatru sunt invitaţi să calce pragul Teatrului Municipal Baia Mare pentru a vedea premiera spectacolului “Şi mâine e o zi” de Franz Xaver Kroetz, precum și alte spectacole care le vor capta atenția și îi vor ține în suspans.


Vineri, 2 martie, de la ora 19.00, are loc spectacolul “Dragă doamnă profesoară” de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri. Este o reprezentație în care o profesoară primește vizita neașteptată a unui grup de elevi, iar nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.

Sâmbătă, 3 martie, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși, cei mici sunt așteptați la spectacolul “Albă ca zăpada”, după Frații Grimm, regia Kovacs Ildiko. Povestea copilăriei fiecaruia dintre noi este transpusă într-o viziune scenică inspirată, într-un spectacol inedit, un joc de copii, care are la bază povestea amintită.

Sâmbătă, 3 martie, de la ora 19.00, la Sala Studio, are loc premiera spectacolului “Şi mâine e o zi” de Franz Xaver Kroetz, regia Anton Tauf.

Este un recital actoricesc fermecător prin autenticitate şi emoţie, în interpretarea Aurorei Prodan. Povestea ultimei zile „domestice” a unei femei vârstnice, care urmează să ajungă la azil, i-a permis renumitei şi experimentatei actriţe băimărene un recital admirabil, cu rafinate treceri de la monologul decrepit la tăioase rememorări, ori de la pusee belicoase la căderi psihice traumatice.

Doru Mareș, observator cultural: „Și mâine e o zi, impresionantă demonstraţie de forţă şi maturitate artistică a Aurorei Prodan sub bagheta lui Anton Tauf, spectacol de impact teribil pentru o anumită categorie de public”.

Duminică, 4 martie, de la ora 19.00, revine spectacolul “Dragă doamnă profesoară” de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Informații furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA