spot_img
AcasăslolvaciaTEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Programul spectacolelor din perioada 11-13 aprilie

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Programul spectacolelor din perioada 11-13 aprilie

DISTRIBUIȚI

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE În perioada 11–13 aprilie, la sala Teatrului de Păpuși sunt programate trei spectacole haioase si totodată pline de învățături, dedicate copiilor.

Marți, 11 aprilie, și miercuri, 12 aprilie, de la ora 10.00 va avea loc spectacolul “Fata babei și fata moșneagului”, de Ion Creangă.

Joi, 13 aprilie, de la ora 10.00 se va juca „Punguța cu doi bani”, un spectacol, care prezintă peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă, fiindcă nu făcea ouă.

La secția Dramă, marți 11 aprilie, pentru ora 19.00 este programat spectacolul „Zorba’s Dionysos”, după N. Kazantzakis (la Sala Mare, cu publicul pe scenă).

Un spectacol care reconciliază Orientul cu Occidentul, surprinzând peripețiile unui erou colectiv, călăuzit de mare, un șaman – la fel ca Don Juan-ul lui Carlos Castaneda. Grecia, Turcia, Serbia și România își dezvăluie parfumul lor specific, în care ancestralul se amestecă organic cu modernismul.

zorba

Miercuri, 12 aprilie, de la ora 19.00 va avea loc, la Sala Studio, spectacolul „Prah”, de Spiró György, spectacol care aduce în prim plan un cuplu a cărui viață este dată peste cap după câștigarea marelui premiu la loterie.

La spectacolele de la Teatrul de Păpuși, prețul biletelor este de 5 lei, iar la secțiile Dramă și Revistă prețul biletelor este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA