Acasăsinucidere maramuresTEATRU - De Valentine's Day Toma Enache revine in Baia Mare cu...

TEATRU – De Valentine’s Day Toma Enache revine in Baia Mare cu piesa Erotopoetica!

DISTRIBUIȚI

După ce in luna noiembrie clubul Rotary i-a invitat la Baia Mare pe Toma Enache și Maia Morgenstern pentru a pune în scenă piesa „JANKA”, de Valentine’s Day(pe 13 februarie) clubul Rotaract TEAM Baia Mare il reinvita pe scena Teatrului Municipal din Baia Mare pe Toma Enache cu piesa Erotopoetica.
Clubul Rotaract TEAM Baia Mare propune băimărenilor un alt mod de a sărbători Ziua Îndrăgostiților și aduce la Baia Mare piesa de teatru EROTOPOETICA regizată de Toma Enache.

Cultura este cuvantul de ordine al acestei initiative iar ea prinde viata prin Poezie, Teatru si Muzica in spectacolul Erotopoetica ce va avea loc miercuri, 13 februarie, cu incepere de la orele 18:00 la Teatrul Municipal Baia Mare.

“Erotopoetica” este un colaj de versuri aparţinând unor mari poeţi, de la Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Ion Barbu, Nichita Stănescu, Marin Sorescu până la Charles Baudelaire, Khalil Gibran şi Seferis.

Este o incursiune în dragoste așa cum este ea: năvalnică, răvășitoare, mistuitoare, nebunească – toate fețele ei, redate într-un spectacol de suflet, poezie și artă pură.

Atmosfera boemă, melancolică este întreținută de Jezebel, care interpretează melodii renumite din repertoriul naţional şi internaţional („Zaraza”, „Aseară ţi-am luat basma”, „Historia de un amor”, „Bésame mucho”, „Paloma negra”), acompaniată de Alexandru Burca, la claviatură şi Lucian Maxim, la percuţie.

Invitatiile se gasesc la membrii clubului Rotaract TEAM Baia Mare iar pretul unei invitatii este de 20 lei.
detalii pe www.RotaractTEAM.ro sau la 0740207969

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA