AcasăslolvaciaŢEAPĂ - Maria Dragomiroiu n-a văzut niciun leu de pe ultimul album

ŢEAPĂ – Maria Dragomiroiu n-a văzut niciun leu de pe ultimul album

spot_img

DISTRIBUIȚI

Melodia ”Gânduri triste și amare” capătă sensul pe care nu și l-ar fi dorit vreodată. Căci, după 35 de ani de prodigioasă carieră muzicală și succes, Maria Dragomiroiu a înregistrat, după cum e și normal pe piața muzicală autohtonă, și prima țeapă.

Discretă, solista ascunde o mare rușine – suma rezultată din vânzarea ultimului său album- ”Cântecul și dragostea”- au fost ”rechiziționați” de producătorul și distribuitorul discului care a reușit să se facă invizibil, metodă tradițională cunoscută, cu tot cu banii datorați.

Artista, în vârstă de 60 de ani, a acceptat în baza unui contract să distribuie noul său material discografic alături de o revistă muzicală, ca, în cele din urmă, să-și cânte singură ”oful” după ce de banii ce-i reveneau în urma vânzărilor, câteva mii de euro, să-i vadă doar pe hârtii.

”Nu pot lăsa lucrurile așa, nu este normal semnezi un contract și să rămâi cu ochii în soare. Nu e rușine să recunoști țeapa, rușine e să ajungi pentru astfel de păcăleli la poliție ori tribunal”, a declarat soțul artistei, Bebe Mihu.

libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA