spot_img
AcasăActualitate112ȚEAPĂ DE ZILE MARI - Patru familii din Maramureș au făcut PRĂPĂD...

ȚEAPĂ DE ZILE MARI – Patru familii din Maramureș au făcut PRĂPĂD într-un hotel din Bihor, apoi au fugit fără să plătească

DISTRIBUIȚI

Patru familii din Maramureș, opt adulți și patru copii, au decis să se distreze la Hotelul Prezident din Felix, săptămâna trecută. S-au cazat de vineri cu rezervare până duminică. Sâmbătă au trecut la dezmăț, scandal, consum nelimitat de băuturi scumpe și meniuri exclusiviste. Au vandalizat piscina, camerele de hotel, s-au dat în spectacol, iar duminică seara s-au făcut nevăzuți fugind pe ușa din dos, “uitând” să-și achite consumația și cazarea.

Angajații hotelului au descoperit faptul că maramureșenii au fugit duminică seara în jurul orei 21:00 în urma vizionării înregistrărilor pe care ulterior le-au predat poliției.

Ce spune Poliția

Reprezentanții hotelului President au depus, vineri dimineața, o plângere penală la Poliția stațiunii Băile Felix împotriva a patru familii din județul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorului și distrugere”, a declarat Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Ce spune proprietarul hoteului

Au fost patru familii din Maramureş, înregistrat pe numele de Herman şi Pop. Au făcut rezervare şi s-au cazat de vineri până duminică. Sâmbătă după-amiaza au făcut comenzi destul de consistente la bar şi la restaurant. Seara în jurul orei  21.30 au început să facă gălăgie și la piscină, să deranjeze clienţii. Nu s-au potolit, am fost nevoiți să chemăm poliția. S-au mai liniştit puțin, dar spre dimineaţă au continuat în cameră cu spectacolul. Duminică, la ora 12.00, i-au sunat colegii de la recepţie pentru a preda camera, turiștii au menționat că nu pot pleca acasă deoarece au băut noaptea și sunt mahmuri, au solicitat încă o noapte de cazare. Au spus că merg la restaurant să servească masa şi revin ulterior. Pe la 9 şi ceva au revenit să întrebe ce sumă au de plată. Li s-a  făcut nota de plată finală, cu cazare/masă şi tot ce au mai consumat. Au solicitat ca factura să fie pe persoană juridică menționând că vor face plata prin transfer bancar. Duminică pe la ora 21.45 au plecat pe furiș folosind uşa de serviciu a hotelului, fără să achite”, a declarat patronul hotelului President, Fechete Dumitru.

Cine sunt țeparii care ne-au făcut “cinste”

Persoanele despre care este vorba sunt POP OCTAVIAN EMANUEL (foto) domiciliat in Baia Mare, însă își face veacul în Ocoliș și HERMAN PAUL, din Mocira. Firma pe care au înregistrat consumația și cazarea au facturat-o pe BUILDPOE CONSTRUCT SRL din localitatea Ocoliș.litia

Daniel Pop

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA