AcasăActualitate112ŢEAPĂ DE MILIOANE DE EURO - Un român a promis unui neamţ...

ŢEAPĂ DE MILIOANE DE EURO – Un român a promis unui neamţ lingourile de aur ale lui Ceauşescu

DISTRIBUIȚI

ŢEAPĂ  Un dentist german a fost păcălit de un român care îi promisese lingourile de aur ale lui Ceauşescu în schimbul unui împrumut de peste două milioane de euro.

ŢEAPĂ Escrocheria cu aurul secret al dictatorului a ajuns acum în faţa instanţei din Munchen.

Un român de 36 de ani, dealer auto, este acuzat de o fraudă de 2,2 milioane de euro. Victima este un cetăţean german de 62 de ani, dentist, păcălit de român în schimbul unui împrumut.

Românul s-a lăudat că are relaţii sus puse în sistemul juridic din România şi că are legături cu cei care au controlul asupra depozitelor de aur ale lui Nicolae ceauşescu, îngheţate la banca naţională. Dar, pentru a apela la aceste relaţii, românul a spus că are nevoie de bani cash, aproximativ 2 milioane de euro, cu ajutorul cărora să demareze operaţiunea de de recuperare a lingourilor.

Potrivit rechizitoriului, dentistul german a încheiat cu românul peste 30 de contracte de împrumut, între 2011 şi 2014, pentru sume uriaşe. Având în vedere că termenele respective de restituire au trecut și banii nu ao fost restituiţi, neamţul a făcut plângere. Acum, instanţa judecă acest caz de escrocherie în care se discută şi averea secretă a fostului dictator.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA