spot_img
AcasăLifestyleTe gandesti sa reduci cheltuielile business-ului tau? Iata de ce sa NU...

Te gandesti sa reduci cheltuielile business-ului tau? Iata de ce sa NU intrerupi colaborarea cu o agentie de video marketing!

DISTRIBUIȚI

Situatia actuala indeamna pe oricine sa isi faca un plan de economii – de la gospodari, la functionari si pana la oamenii de afaceri, cu totii isi doresc sa reduca din cheltuieli.

In cazul antreprenorilor, al oamenilor de afaceri sau al patronilor, acestia incearca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a reduce din sumele alocate cheltuielilor interne. Daca si tu te afli in aceasta situatie, trebuie sa stii ca exista o greseala pe care trebuie sa o eviti cu orice pret.

Este vorba despre renuntarea la colaborarea cu o agentie video marketing, o greseala care poate avea consecinte grave, pe care iti va lua mai mult timp sa le repari. Pentru a te convinge de veridicitatea acestui sfat, este suficient sa parcurgi argumentele oferite in continuare, din care reiese cat de avantajoasa este o astfel de colaborare!

Atragi si pastrezi clienti prin intermediul strategiilor de video marketing!

Antreprenorii sunt constienti de faptul ca nicio afacere nu ar supravietui fara cei care cred si investesc in aceasta – aspect pe care il cunoaste si o agentie de video marketing cu experienta. Astfel, aceasta din urma depune efortul necesar pentru a crea continut prin care sa castige si sa mentina increderea publicului.

In cazul in care ai nevoie de cateva date statistice care sa sustina legatura puternica dintre video marketing si public, iata cateva date extrase dintr-un studiu publicat in 2022! Aproximativ 88% dintre persoanele chestionate declara ca au hotarat sa achizitioneze produsele sau serviciile oferite de o companie dupa ce au urmarit un clip in cadrul caruia acestea erau promovate.

In mod similar, 78% dintre participanti recunosc ca au descarcat sau cumparat o aplicatie, motivati fiind de un clip pe care l-au vazut. De asemenea, 96% dintre persoane urmaresc tutoriale sau videoclipuri explicative pentru a intelege cum functioneaza anumite produse.

Cum calculezi succesul obtinut printr-o colaborare cu o agentie de video marketing?

Atunci cand decizi sa continui contractul semnat cu o casa de productie video, menita sa produca tipul de continut potrivit pentru promovarea afacerii tale, este important sa stii care sunt metodele prin care poti masura rata de succes.

VideoManiax, o agentie de video marketing cu experienta indelungata in domeniu, explica faptul ca succesul poate arata diferit pentru fiecare afacere in parte. De exemplu, anumite companii apreciaza reusita prin nivelul de implicare (engagement) pe care clipurile il obtin. Acest nivel se exprima prin diferite moduri, inclusiv prin aprecieri, distribuiri si comentarii.

Alte afaceri sunt interesate de numarul de vizualizari pe care clipul creat il primeste, iar anumite business-uri pun accent pe cresterea nivelului de brand awareness sau pe castigarea de clienti noi. In functie de obiectivele pe care le urmaresti, productia video creata va arata diferit si va avea un anumit continut si target.

Drept urmare, cand vrei sa reduci din cheltuieli, renuntarea la colaborarea cu o agentie video marketing nu este o solutie! Aceasta din urma va lucra pentru tine, va atrage clienti noi, ii va pastra pe cei deja existenti si va creste nivelul de brand awareness. In cele din urma, toate aceste aspecte vor contribui la cresterea cifrei de afaceri si la succesul firmei tale!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA