Acasă Actualitate TAXE ȘI IMPOZITE BAIA MARE - După buletine, s-a mutat și Direcția...

TAXE ȘI IMPOZITE BAIA MARE – După buletine, s-a mutat și Direcția de Venituri în sediu nou și modern, cu condiții decente pentru angajați și băimăreni

DISTRIBUIȚI

Și Direcția de Venituri s-a mutat în sediu nou, unde băimărenii și angajații au toate condițiile, asta după ce ieri, primarul a inaugurat noul sediul al Biroului de Evidență Informatizată a Persoanei pe strada Tineretului 2A.

Cel mai important lucru și cea mai pregnantă orientare a municipiului Baia Mare, a Autorității Locale trebuie să fie spre cetățeni și spre condițiile pe care le acordăm acestora. Zeci de ani băimărenii au venit să plătească impozitele în Centrul Istoric al Municipiului Baia Mare într-o clădire istorică depreciată, care este în litigiu, și care se dorește a fi retrocedată de către Statul Român. Am considerat că e momentul să oferim condiții mult mai bune, mult mai civilizate și celor care vin să plătească taxe și impozite, dar și colegilor noștri din Administrația Locală. Așadar am mutat sediul Direcției de Venituri într-un spațiu nou, modern, într-un spațiu în care putem să oferim condițiile cele mai bune și respectul nostru cetățenilor care vin să plătească impozite și taxe“, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Direcția de Venituri funcționează de astăzi în clădirea Centrului de Afaceri Millenium, din Piața Libertății

Astăzi a venit rândul Direcției de Venituri să se mute într-o clădire unde există toate condițiile pentru angajați și pentru cetățeni. Din sediul intens criticat de zeci de ani, de pe strada Crișan, Direcția de Venituri a fost mutată în Centrul de Afaceri Millenium, la intersecția străzilor 1 Mai cu Vasile Lucaciu și Piața Libertății.

Consider că intrăm într-o normalitate din punct de vedere al modului de organizare a Autorității Locale, atât prin sediul pe care l-am inaugurat pentru cei care fac actele de identitate ale băimărenilor, cât și prin acest sediu al Direcției de Venituri, dar și prin viitorul sediu al Direcției de Patrimoniu unde persoane fizice sau juridice își vor încheia contractele de concesiune, de închiriere, contracte de vânzare-cumpărare, absolut tot ceea ce au nevoie în relația patrimonială cu Autoritatea Publică Locală, respectiv cu Municipiul cu Baia Mare. Îi invit pe toți băimărenii aici, tot în Centrul Istoric, într-o clădire renovată, în clădirea Millenium, în condiții civilizate și moderne să își desăvârșească orice fel de act administrativ în raport cu taxele, impozitele sau regularizările pe care le au de făcut pentru proprietățile pe care le dețin în municipiul Baia Mare”, a mai declarat primarul.

ActualMM

 

(comandat de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, executat de ActualMM, cod mandatar financiar 21200185)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA