AcasăAdministrațieTÂRGUL CEPELOR – Mesaj emoționant al primarului Cătălin Cherecheș pentru locuitorii din...

TÂRGUL CEPELOR – Mesaj emoționant al primarului Cătălin Cherecheș pentru locuitorii din Asuaju de Sus

spot_img

DISTRIBUIȚI

TÂRGUL CEPELOR  Weekend-ul care a trecut s-a desfășurat o nouă ediție a festivalului „Târgul Cepelor”, la Asuaju de Sus. Manifestarea este una cu tradiție și adună an de an locuitorii din zonă dar și reprezentanții autorităților locale și județene. Nelipsit a fost și Cătălin Cherecheș, primarul de Baia Mare, care a transmis un mesaj emoționant locuitorilor din zonă.

Vă respect pentru tot ceea ce ați făcut de-a lungul vieții, pentru ceea ce faceți pentru copiii și nepoții dumneavoastră și pentru că îi atrageți acasă. Nu trebuie să lasați nici Asuajul, nici Codrul să moară. Este foarte important să îi aducem pe copii și pe nepoți acasă. Poate nu în fiecare zi, dar să nu uite casa lor, tradițiile lor, mormintele bunciilor și ale strămoșilor. Este foarte important să ne știm trecutul și este foarte important să ne respectăm trecutul”, a spus Cătălin Cherecheș.

Cuvinte de mulțumire i-au fost adresate și primarului localității.

Vreau să îi mulțumesc domnului primar Vasile Boitor pentru ceea ce face pentru această comună. Vreau să îi mulțumesc că aduce de fiecare dată aici, la Târgul Cepelor, pe scenă, oameni care de multe ori nu își vorbesc dar vin aici, la dumneavoastră și se împacă”, a mai spus primarul Băii Mari.

În mod simbolic, Cătălin Cherecheș a oferit câte o cunună de cepe domnilor aflați pe scena evenimentului, care au rostit discursuri.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA