AcasăAdministrațieTÂRG DE CRĂCIUN CARITABIL - Băimărenii pot sprijini persoanele cu dizabilități cumpărând...

TÂRG DE CRĂCIUN CARITABIL – Băimărenii pot sprijini persoanele cu dizabilități cumpărând de la căsuțele amplasate în Parcul Mara

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pe lângă achiziționarea unor obiecte care pot reprezenta daruri ideale de oferit celor dragi de sărbători, băimărenii au ocazia și să ajute. Târgul de Crăciun din Parcul Mara are pe lângă un caracter festiv și unul social. Banii din produsele comercializate în cadrul acestui târg vor fi donați persoanelor cu dizabilități, respectiv organizațiilor care furnizează servicii specializate pentru această categorie.

Încă din data de 5 decembrie, în Parcul Mara băimărenii sunt așteptați la Târgul de Crăciun care are un caracter caritabil, fiind organizat în beneficiul persoanelor cu dizabilități. În cadrul târgului desfășurăm mai multe activități: promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, prezentarea serviciilor sociale și a serviciilor specializate pe care Direcția de Asistență Socială le furnizează persoanelor cu dizabilități, prezentarea unor produse confecționate de copiii și tinerii cu dizabilități de la Centrul de Zi Pentru Copii și Tineri cu Nevoi Speciale “Luchian”, spune Hirb Diana, director general al Direcției de Asistență Socială Baia Mare.

În cadrul târgului sunt prezente mai multe asociații care activează în domeniu: ASSOC, Caspev, Esperando, Rotaract Baia Mare, Origini Maramureș și Asociația Sportivă Simared, care comercializează în scop umanitar diverse produse cu tematică de Crăciun (ornamente, jucării) precum și produse specifice acestei perioade (ciocolată caldă, ceai, diverse).

Vă reamintim că toți banii obținuți din vânzarea produselor sunt destinați sprijinirii persoanelor cu dizabilități din Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA