Acasăsinucidere maramuresȚAP ISPĂȘITOR – Hillary Clinton, acuzații la adresa șefului FBI, după ce...

ȚAP ISPĂȘITOR – Hillary Clinton, acuzații la adresa șefului FBI, după ce a fost învinsă în alegeri

DISTRIBUIȚI

ȚAP ISPĂȘITOR  Hillary Clinton, învinsă de Donald Trump în alegerile prezidențiale defășurate marți în Statele Unite, l-a acuzat sâmbătă pe șeful FBI că a dat o lovitură campaniei sale când a anunțat că a descoperit noi e-mailuri.

„Sunt multe motive pentru care alegeri ca acestea nu au reușit”, a explicat fosta candidată democrată la Casa Albă în cursul unei teleconferințe cu comisia de finanțe a campaniei ale și donatorilor, a făcut cunoscut unul dintre participanți site-ului de informații Quartz.

„Analiza noastră arată că îndoielile provocate de scrisoarea lui Jim Comey (directorul FBI) au fost nefondate și au oprit elanul nostru”, a declarat ea, potrivit acestui participant.

În ce privește a doua scrisoare a șefului poliției federale, prezentată publicului cu două zile înainte de alegeri, în care o exonera pe Hillary Clinton de orice urmărire penală, nu a făcut decât să întărească mobilizarea partizanilor lui Donald Trump, dar nu a schimbat părerea alegătorilor, conform aceleași surse. Această scrisoare a fost „un real element de motivare pentru alegătorii lui (Donald) Trump”, a spus ea.

După examinarea noilor e-mailuri, directorul FBI a scris la 6 noiembrie că își menține poziția din iulie, potrivit căreia nu există motive să o pună sub acuzare pe Hillary Clinton pentru utilizarea unui cont de mesagerie privat în perioada în care a ocupat funcția de secretar de stat al SUA.

Informațiile FBI au fost prea greu de depășit de către echipa lui Hillary Clinton, a afirmat un donator la postul CNN. Candidata a recunoscut însă că aceste evenimente nu au fost singurele obstacole cu care s-a confruntat.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA