AcasămodeleDECIZIE - Tânărul cu probleme psihice care şi-a omorât mama cu un...

DECIZIE – Tânărul cu probleme psihice care şi-a omorât mama cu un topor a ajuns la Psihiatrie

DISTRIBUIȚI

Încă de miercuri seara, tânărul de 36 de ani care în aceeaşi zi şi-a omorât mama cu mai multe lovituri de topor, a ajuns la Psihiatrie. Se pare că acolo îşi va petrece următoarea perioadă tânărul ce suferea de schizofrenie paranoidă.

Miercuri dimineaţa, o crimă odioasă şoca comunitatea din Anieş, un mic sat din Bistriţa-Năsăud. Un tânăr de 36 de ani îşi omora cu un topor propria mamă, bătrână de 61 de ani, cu care locuia în casă de ani buni.

Tânărul şi-a omorât mama cu un topor, după ce cei doi s-au luptat. Ulterior, a lăsat-o fără suflare în camera sa şi a ascuns toporul curăţat de sânge sub pat. Tot el a fost cel care a anunţat autorităţile despre cele întâmplate.

În scurt timp zona a fost împânzită de poliţişti şi a ieşit la iveală adevărul crud: cei doi sufereau de schizofrenie paranoidă şi avuseseră la activ numeroase internări în spitale de Psihiatrie.

În casa celor doi nu se încumeta nimeni să intre, iar reacţiile tânărului i-au surprins pe vecini, care recunosc că acesta avea şi momente în care era agresiv. Ore întregi a petrecut tânărul la audieri, iar în ceas de seară a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Bistriţa, unde a fost supus mai multor expertize psihiatrice, care vor indica dacă acesta avea sau nu discernământ atunci când şi-a omorât mama.

Acesta va rămâne preţ de 24 de ore sub pază la Spitalul de Psihiatrie, urmând ca un judecător să decidă ce se va întâmpla mai departe cu bărbatul.

sursă știre adevarul.ro

foto arhivă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA