spot_img
AcasăActualitate112TÂNĂR REŢINUT PENTRU TÂLHĂRIE - A smuls lănţişorul de la gâtul...

TÂNĂR REŢINUT PENTRU TÂLHĂRIE – A smuls lănţişorul de la gâtul unei bătrâne

DISTRIBUIȚI

TÂNĂR REŢINUT PENTRU TÂLHĂRIE O băimăreancă în vârstă de 79 de ani a sesizat poliţia, în data de 20 iunie a.c., că a fost tâlhărită. Victima a declarat că în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în casa scării imobilului în care locuieşte, de pe strada Culturii din municipiu, o persoană necunoscută i-a sustras prin violenţă lănţişorul de la gât.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui tânăr de 19 ani din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în noaptea de 21/22 iunie a.c., băimăreanul împreună cu un alt tânăr de 26 de ani ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin de pe strada Grănicerilor din Baia Mare de unde a sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul, în valoare de 3.500 de lei a fost recuperat în proporţie de 80% şi restituit părţii vătămate.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Dacă sunteți martori la comiterea unei tâlhării, nu protejaţi infractorii prin tăcere, dându-le prilejul să mai comită și alte fapte.

Sesizaţi Poliţia prin Apelul Unic de Urgență 112 pentru a spori şansele de identificare, prindere şi pedepsire a infractorilor.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA