AcasăEvenimentTâlharul Mihai Andrei ZĂNOAGĂ a fost trimis in judecata. Individul a intrat...

Tâlharul Mihai Andrei ZĂNOAGĂ a fost trimis in judecata. Individul a intrat mascat peste o femeie in apartament (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului ZĂNOAGĂ ANDREI MIHAI, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 19 august 2013, în jurul orelor 13.00, inculpatul Zănoagă Andrei Mihai, folosind o cagulă pentru a se masca, a pătruns în locuinţa părţii vătămate C.M., situată în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş şi, folosind violenţe, a deposedat-o pe partea vătămată de diverse bunuri, obiecte din aur, portmoneu în care se aflau acte de identitate şi card bancar, precum şi suma de 250 de lei, cauzându-i acesteia şi leziuni corporale, care au necesitat pentru vindecare 30-35 de zile îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITESTE AICI TOATE DETALIILE
VEZI CUM A FOST PRINS SUSPECTUL

VEZI CE A FURAT INDIVIDUL 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA