spot_img
AcasăEvenimentTÂLHĂRII LA DRUMUL MARE - Minori cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie

TÂLHĂRII LA DRUMUL MARE – Minori cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie

DISTRIBUIȚI

Duminică, 07 iunie a.c., polițiștii au reținut un minor de 16 ani bănuit de comiterea unei tâlhării. Alți trei minori sunt cercetați în libertate pentru comiterea aceluiași tip de infracțiune.

În jurul orei 07.30, o băimăreancă de 65 de ani a sesizat poliția că a fost victima unei tâlhării. Ea a declarat că, în timp ce se afla în fața unui bloc de pe strada Florilor din municipiu, persoane necunoscute, i-au smuls din mână o plasă în care avea portofelul cu bani și acte și un telefon mobil. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 700 de lei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat doi adolescenți de 16 ani și o minoră de 13 ani din Baia Mare, bănuiți de comiterea faptei. Polițiștii au reușit recuperarea a 80% din prejudiciul comis. Cercetările continuă față de cei trei sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Tot duminică, polițiștii au fost sesizați despre comiterea unei alte tâlhării, pe strada Arenei din Baia Mare. Victima, băimărean de 31 de ani, a declarat că, la ora 13.30, o persoană necunoscută i-a smuls lănțișorul din aur de la gât. Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că bănuit de comiterea faptei este un minor de 16 ani din Baia Mare. Lănțișorul, în valoare de 2 500 de lei, a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul bănuit și continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA