AcasăActualitateSocialTÂLHĂRIE - Un tânăr i-a smuls un cercel din urechea dreaptă unei...

TÂLHĂRIE – Un tânăr i-a smuls un cercel din urechea dreaptă unei băimărence

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au reţinut un tânăr din Baia Mare bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. El urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, în jurul orei 14.00, o băimăreancă de 68 de ani a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. Ea a declarat că în timp ce se deplasa pe strada Simion Bărnuţiu din municipiul Baia Mare, un tânăr a surprins-o din spate şi i-a smuls cercelul din urechea dreaptă.

În urma activităţilor de documentare şi investigare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr de 22 de ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Pentru identificarea cu operativitate a persoanelor bănuite de comiterea unor tâlhării, poliţiştii recomandă victimelor să sesizeze de îndată poliţia despre comiterea faptei şi să reţină cât mai multe semnalmente ale autorilor!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA