AcasăEvenimentTÂLHĂRIE SIGHET - Doi liceeni de 16 ani au fost tâlhăriţi în...

TÂLHĂRIE SIGHET – Doi liceeni de 16 ani au fost tâlhăriţi în curtea şcolii de doi necunoscuţi. Autorii au 16, respectiv 18 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

Doi minori de 16 ani au sesizat  poliţia cu privire la faptul că în cursul dimineţii, doi tineri necunoscuţi i-au deposedat prin ameninţare de telefoanele mobile în timp ce se aflau în curtea unei unităţi şcolare de pe raza municipiului. Poliţiştii au demarat imediat investigaţiile şi au reuşit în scurt timp,  în cadrul unei acţiuni organizate, identificarea a doi adolescenţi, Marius S., de 16 ani şi Bogdan D., de 18 ani, ambii din Sighetu Marmaţiei despre care au stabilit că sunt autorii tâlhăriei reclamată cu câteva ore înainte. Mai mult decât atât, verificările poliţiştilor au evidenţiat că cei doi adolescenţi au fost autorii mai multor infracţiuni de furt şi a încă unei tâlhării rămasă cu autor neidentificat săvârşite în cursul acestei luni pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Tinerii au fost internaţi la Spitalul municipal din localitate  în vederea expertizării medico-legale psihiatrice, urmând să fie prezentaţi ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.

  •  Tot la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au  reţinut şi un alt bărbat de 20 ani pentru mai multe furturi

Este vorba de Adrian P., din localitate, fără ocupaţie şi cu antecedente penale. El a fost identificat de poliţişti, după investigarea unei sesizări făcută ieri de Ioan T.,   din Sighet, care a reclamat furtul unei sume de bani din autoturismul ce-i aparţinea. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Adrian P. este autorul a 11 furturi rămase iniţial cu autor necunoscut comise pe raza oraşului în ultima perioadă de timp. Adrian P. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.

  •   Trei bărbaţi au fost surprinşi în flagrant de poliţişti în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o magazie din Baia Mare

 Azi noapte, în jurul orei 3.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare a surprins în flagrant trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau, dintr-o magazie situată pe o stradă din oraş, piese provenind din dezmembrarea unor maşini de spălat şi frigidere. Florin K., de 39 ani, Ioan B., de 23 ani şi Eugen R., de 24 ani, toţi din comuna Coltău, sunt cercetaţi acum într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Bunurile furate în valoare de 300 lei au fost recuperate în totalitate de poliţişti şi restituite părţii vătămate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA