spot_img
AcasăEvenimentTÂLHĂRIE ŞI FURT BAIA MARE - Paznicul Minei Herja a fost legat...

TÂLHĂRIE ŞI FURT BAIA MARE – Paznicul Minei Herja a fost legat fedeleş de gaşca lui Pardalian. Patru indivizi au furat 30 kg de cupru

DISTRIBUIȚI

foto: adevarul.ro

În data de 19.12.2011, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare i-au identificat pe suspecţii unei tâlhării comise în data de 12 decembrie asupra unui paznic al minei Herja. Suspecţii sunt Beniamin O., de 24 de ani, Iosif K. de 30 de ani,  Radu P., de 18 ani, Cosmin H., de 27 de ani, Pardalian T., de 20 de ani, toţi cu domiciliul în Baia Mare.

Faţă de cei în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca ei să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. În fapt, în noaptea de 11/12 decembrie a.c., ora 01,30, paznicul respectiv a fost imobilizat de către cei cinci, care ulterior au sustras cantitatea de 30 kg cablu armat din cupru şi suma de 800 de lei de la partea vătămată.  Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Un bărbat de 36 de ani, recidivist, este suspect de comiterea unei spargeri dintr-o locuinţă din Fărcaşa

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe suspectul unui furt din locuinţă comis în dauna unui cetăţean cu domiciliul în Tămaia, comuna Fărcaşa, la începutul lunii decembrie. Prejudiciul reclamat de către proprietar este de 5.400 lei. Suspectul este Dorin C., de 36 de ani, din Baia Mare, recidivist. Hoţul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA