Acasă News Alert TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE - Tânăr bătut și tâlhărit pe un bulevard...

TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE – Tânăr bătut și tâlhărit pe un bulevard intens circulat din oraș

DISTRIBUIȚI

TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE Doi tineri din Baia Mare, bănuiţi că au comis o tâlhărie pe raza municipiului, au fost identificaţi de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare la scurt timp de la comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat, ieri 06 mai, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Urmează ca în cursul zilei de azi aceştia să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Persoana vătămată este un sătmărean de 19 ani. Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că în timp ce se deplasa pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, acesta a fost abordat de tineri necunoscuţi care l-au lovit, i-au sustras telefonul mobil şi au fugit.

La scurt timp, poliţiştii de ordine publică au depistat în scara unui bloc de pe strada Luminişului, trei tineri, de 19, 20 şi 23 de ani, toţi din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei.Telefonul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Doi dintre cei identificaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA