spot_img
AcasăActualitateSocialTÂLHARI ŞI HOŢI PRINŞI - Un puştan de 16 ani, prin ameninţare,...

TÂLHARI ŞI HOŢI PRINŞI – Un puştan de 16 ani, prin ameninţare, l-a tâlhărit pe un adolescent de 15 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

În data de 29.12.2011, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare l-au identificat pe suspectul unei infracţiuni de tâlhărie comise în data de 21 decembrie, asupra unui tânăr de 15 ani, din Baia Mare. Suspectul este tot un minor, de 16 ani, din municipiul Baia Mare. În seara zilei de 21 decembrie, ora 21,00, tânărul de 15 ani se deplasa înspre locuinţă când, a fost acostat de un adolescent necunoscut care, prin ameninţări şi acte de violenţă, l-a deposedat de un telefon tip i-phone 4 Aparatul a fost recuperat de către poliţişti şi restituit părţii vătămate. Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş i-au identificat pe toţi suspecţii furtului de componente de fier de la un utilaj greu

Ieri, poliţiştii din carul Poliţiei Oraşului Tăuţii Măgherăuş i-au identificat şi pe ceilalţi suspecţi, surprinşi în noaptea zilei de 28/29 decembrie, pe raza localităţii Nistru, în zona fostei exploatări miniere, în timp ce încercau să sustragă componente de fier de la un utilaj de mărunţit piatră. Aceştia sunt: Dacian M., de 24 de ani, Aurel G., de 20 de ani şi Andrei P., de 19 ani, toţi din localitatea Nistru. Reamintim că unul dintre suspecţi, Alexandru R., de 22 de ani, a fost identificat şi prins în flagrant, la locul faptei, în noaptea în cauză. Prejudiciul urmează a fi calculat şi stabilit de către partea vătămată. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei patru suspecţi în stare de libertate.

Doi tineri suspecţi de furt au fost identificaţi de poliţiştii Postului de Poliţei din comuna Băiţa de Sub Codru

În data de 29.12.2011, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Farcaşa au identificat doi tineri, suspectaţi a fi comis patru furturi din locuinţe de pe raza comunei Băiţa de sub Codru. Cei doi suspecţi sunt: Sebastian A., de 18 ani Andrei A., de 20 de ani, ambii din localitatea Băiţa de sub Codru. Cei doi, în perioada august-decembrie, au comis spargeri din locuinţele  unor concetăţeni, de unde au sustras diverse bunuri, într-o valoare totală estimată la 11.000 lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. Cei doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA