AcasăEvenimentTĂIAT CU SABIA - Un borşean şi-a tăiat fratele cu sabia după...

TĂIAT CU SABIA – Un borşean şi-a tăiat fratele cu sabia după ce au băut împreună

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Poliţia din Borşa a primit o sesizare despre faptul că, la o locuinţă din Borşa, a izbucnit un scandal la o locuinţă, între doi fraţi, Petru şi Dumitru  T.  Unul dintre aceştia a fost lovit de către fratele său, fiind rănit grav.Echipa de cercetare care s-a deplasat la a faţa locului a stabilit că, în 26.10.2011, în jurul orelor 23,00 – 23,30, în timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool, între fraţii  Dumitru, de 25 ani şi Petru, de 23 ani, ambii fără ocupaţie, a  avut loc un conflict spontan.  În timpul conflictului,  Dumitru i-a aplicat fratelui său, cu o sabie, lovituri succesive, cauzându-i multiple leziuni corporale.

Partea vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de urgenţă. Victima a fost consultată de medicul legist care a concluzionat faptul că leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu sabie şi necesită pentru vindecare 25 – 30 zile îngrijiri medicale, punând  în pericol viaţa părţii vătămate.

Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Faţă de suspect s-a luat măsura internării la o secţie de psihiatrie în vederea expertizării medico-legale psihiatrice.

(foto: antena3.ro)

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA