Acasă sinucidere maramures Tabara internationala de fotografie - Repedea, 2013

Tabara internationala de fotografie – Repedea, 2013

DISTRIBUIȚI

Caminul Cultural Repedea, din comuna Repedea, in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria comunei Repedea, Fundatia Popovici  precum si Asociatia Hutulilor din Ucraina, deruleaza, in perioada 02-09 august 2013 editia a VI-a a Taberei Internationale de Fotografie – Repedea 2013.

Scopul taberei il constituie promovarea valorilor etnografice, istorice si turistice din zona Valea Ruscovei (localitatile Repedea, Ruscova, Poienile de sub Munte) si Valea Viseului din Romania si microregiunea Rakhiv (localitatile Biserica Alba, Dilove, Rakhiv, Bogdan, Iasinea din Ucraina). Se doreste ca aceasta activitate sa aiba si un rol educativ, fotografii tineri, amatori sa invete tainele fotografiei de la profesionisti.

Obiectivele proiectului:

1. Organizarea unei tabere de fotografie in comuna Repedea;

2. Promovarea creatiilor din tabera de fotografie prin procesarea fotografiilor cele mai reusite si realizarea unei expozitii;

3. Realizarea si tiparirea unui album fotografic, cu explicatii in limbile romana, ucraineana si engleza.

4. Realizarea unei arhive electronice cu creatiile realizate.

Invitati si participanti la aceast proiect sunt: artistul fotograf Felician Sateanu, Florin Puscas, Aurel Ghilezan, Ionica Pirvu si Alexandru Greceniuc.

Mentionam ca proiectul ”Tabara Internationala de Fotografie” este implementat in cadrul Programului judetean de finantare a programelor, proiectelor si actiunilor culturale, finantat de Consiliul Judetean Maramures, in conformitate cu prevederile conform Ordonantei nr. 2/2008 pentru modificarea si completarea Ordonantei 51/1998 privind imbunatatirea sistemului de finantare a programelor, proiectelor si actiunilor culturale pe anul 2013.         Obiectivul general al Programului este imbunatatirea calitatii vietii locuitorilor judetului Maramures, prin sustinerea programelor, proiectelor si actiunilor culturale.

Mai multe informații despre proiect pot fi obținute de la domnul Vasile Popovici – manager de proiect la telefon mobil 0786655176 sau prin e-mail: [email protected]

Director/Manager proiect, Vasile Popovici

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA