AcasăEvenimentTabara de fotografie pe Valea Vişeului. Maramuresul, sub obiectivul foto a cinci...

Tabara de fotografie pe Valea Vişeului. Maramuresul, sub obiectivul foto a cinci fotografi

DISTRIBUIȚI

Ediţia a XIV-a a taberei de fotografie „Fotoetnografica” s-a desfăşurat de această dată pe Valea Vişeului, respectiv: Vişeul de Sus, Vişeul de Jos, Leordina, Petrova şi Bocicoiel. Sub coordonarea consultantului artistic al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş, Felician Săteanu, au participat cinci fotografi din ţară.

Potrivit informatiilor de la CJ Maramures, in cele nouă zile de studiu, în perioada 04-14 aprilie, participanţii au surprins în imagini aspecte din viaţa de zi cu zi, peisajul şi arhitectura tradiţională, dar şi pregătirile pentru Sărbătorile Pascale. Un moment deosebit a fost însoţirea turiştilor care au urcat cu Mocăniţa pe Valea Vaserului unde membrii Ansamblului Maramureşul şi-au demonstrat măiestria într-un spectacol folcloric în aer liber.

Fotografiile realizate vor intra în arhiva Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş, iar o selecţie de aproximativ 60 de imagini vor fi selectate pentru o expoziţie itinerantă şi un album foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA