AcasăEvenimentSute de tone de reziduri deversate pe câmp. O fabrică de alcool...

Sute de tone de reziduri deversate pe câmp. O fabrică de alcool a transformat un teren agricol în… rampă de gunoi

spot_img

DISTRIBUIȚI

După ce până în urmă cu câţiva ani „ SC Siromex Drinks” deversa reziduurile provenite de la fabrica de alcool din localitatea maramureşeană Buşag direct în râul Someş, iată că acum a venit rândul terenurilor agricole. Cisternele societăţii au fost surprinse de către reporterii www.izpenal.ro în timp ce goleau de zor reziduurile provenite de la fabrică pe un câmp din aproprierea societăţii. Având în vedere faptul că, respectivul teren se află la doar câteva sute de metrii de râul Someş, reziduurile ajung în cele din urmă tot acolo unde erau deversate în urmă cu câţiva ani. Bineînţeles că cei de la Apele Române se fac că… plouă, cu atât mai mult cu cât, noul director al instituţiei a fost propus de către… liberali.

Liviu Titus Paşca este senator liberal în colegiul I Baia Mare şi ar trebui să fie din punct de vedere moral curat ca… lacrima. Situaţia reală însă este cu totul alta, senatorul fiind de fapt „lacrima” lui… Călin Petruşca, asta deoarece este cumnatul patronului „SC Siromex Drinks”.

De aici şi până la faptul că Apele Române nu ştiu nimic despre poluările provocate constant de societatea lui Petruşca nu este decât un pas, directorul de la ape fiind susţinut taman de Titus Paşca, aşa că, de câte ori Petruşca varsă pe „lacrima” Titus Paşca, directorul de la Ape se „îneacă” şi nu poate să scoată la adresa poluărilor lui Petruşca nici măcar un… cuvinţel.

Poate reuşeşte electoratul la alegerile parlamentare să îl ajute pe directorul de la Ape să vorbească când trebuie aplicată legea, înlăturând „lacrima lui Petruşca” din Parlamentul României. (izpenal.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA