AcasăActualitateSocialSUSȚINUȚI – Olimpicii maramureșeni, sprijiniți de consilierii județeni

SUSȚINUȚI – Olimpicii maramureșeni, sprijiniți de consilierii județeni

DISTRIBUIȚI

SUSȚINUȚI  Un număr de douăzeci și doi de olimpici maramureșeni vor primi sprijin din partea Consiliului Județean Maramureș, în vederea pregătirii pentru viitoarele concursuri . Practic, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, plenul consiliului a aprobat acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 15.000 lei celor amintiți, în vederea organizării taberei de pregătire a elevilor olimpici la matematică, care va avea loc în orașul Borșa la începutul lunii septembrie.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, spune că  suma a fost repartizată din fondul de rezervă aflat la dispoziția instituției pe care o conduce și că „din cei douăzeci și doi de elevi participanţi la Olimpiada Naţională, 15 au obţinut premii, menţiuni şi medalii ale Societăţii de Ştiinţe Matematice, 5 elevi au făcut parte din lotul lărgit de matematică, iar 2 elevi au făcut parte din lotul restrâns, participând la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru juniori și obţinând medalia de argint. Aceste rezultate situează judeţul Maramureş pe locul II în ţară, după Bucureşti, motiv pentru care s-a decis alocarea sumei amintite acestor tineri care fac cinste judeţului nostru”.

Oficialii ISJ Maramureș arată la rândul lor că nu este prima dată când se  bucură de sprijinul Consiliului Județean Maramureș,și că apreciază susținerea constantă pe care instituția amintită o manifestă față de excelența în educație.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA