AcasăEvenimentSUSȚINERE – Turnul lui Ștefan, luminat în roz de Ziua Mondială de...

SUSȚINERE – Turnul lui Ștefan, luminat în roz de Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului la Sân

spot_img

DISTRIBUIȚI

SUSȚINERE   Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului la Sân este marcată în toată lumea la data de 1 octombrie. Baia Mare s-a raliat orașelor lumii care a organizat evenimente de conștientizare și susținere pentru femei. Ieri seară, Turnul lui Ștefan din Piața Cetății a fost luminat în roz, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, aceasta fiind culoarea luptei împotriva cancerului la sân.

Inteligență, frumusețe, putere, determinare și iubire. Sunt doar câteva dintre lucrurile care ne inspiră atunci când ne uităm în ochii mamelor noastre sau a femeii iubite. Dar vedem oare când suferă acești ochi care ne ocrotesc de fiecare dată? Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului la Sân, am avut inspirația sa iluminez în roz simbolul orașului nostru, Turnul Ștefan, tocmai pentru a vă mărturisi cu recunoștință cât de importante sunteți în viețile noastre. Prelungiți clipele frumoase alături de cei dragi și nu uitați, un control medical făcut din timp vă poate salva viața. Nu amânați!”, a declarat Cătălin Cherecheș.

La manifestare a participat și deputatul Dr. Viorica Cherecheș. Aceasta a ținut un discurs în care a explicat participanților la eveniment importanța conștientizării și prevenției cancerului la sân.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA