spot_img
AcasămodeleSUSPICIUNI - Un tânăr s-ar fi aruncat în gol în Salina Turda

SUSPICIUNI – Un tânăr s-ar fi aruncat în gol în Salina Turda

DISTRIBUIȚI

O posibilă sinucidere este anchetată la Salina Turda, după ce oamenii legii au fost alertaţi cu privire la dispariţia unui tânăr. Pompierii şi echipaje de salvamontişti încearcă să ajungă în puţul din Salina Turda unde se presupune că tânărul s-a aruncat în gol câteva zeci de metri.

Sursele Vocea Transilvaniei au precizat că tânărul, în vârstă de 30 de ani, ar fi dispărut de acasă în urmă cu cinci zile, însă familia acestuia nu a anunţat dispariţia. Oamenii legii au fost alertaţi, pe 3 iulie, de un angajat de la Salina Turda, care a găsit în parcare o maşină pornită, cu farurile aprinse, dar în care nu se afla nimeni.

Actele din maşina aflată în parcarea de la Salina Turda i-a dus pe poliţişti spre proprietarul acesteia, tatăl tânărului care se presupune că s-ar fi sinucis, care le-a spus oamenilor legii că acesta a plecat de acasă cu autoturismul său.

Principala variantă pe care merg anchetatorii este că tânărul s-a sinucis, aruncându-se într-un puţ din Salina Turda închis publicului, unde există un mediu toxic. De aceea, în încercarea de a recupera trupul tânărului, a fost nevoie ca la faţa locului să fie chemată o echipă specializată de salvamontişti.

Luni, pompierii şi salvamontiştii clujeni au încercat să coboare în puţul de la Salina Turda, însă nu au putut avansa mai mult de câţiva zeci de metri, astfel că s-a solicitat intervenţia unor salvamontişti din alt judeţ, care deţin echipamente spciale.

Reprezentanţii ISU Cluj şi cei ai Salinei Turda nu au putut fi contactaţi până la ora publicării acestui material.Vocea Transilvaniei

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA