AcasăActualitate112SUSPICIUNI - Profesor acuzat că-şi hărţuieşte elevele (VIDEO)

SUSPICIUNI – Profesor acuzat că-şi hărţuieşte elevele (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

SUSPICIUNI. Anchetă la o şcoală din judeţul Vaslui, după ce un profesor a fost acuzat că şi-a hartuit sexual elevele. Rudele copilelor spun că acesta ademenea fetele de 13 şi 14 ani în cabinetul său de istorie, le pipăia şi le vorbea vulgar.

Bărbatul, anchetat acum de poliţie, se apără şi spune că totul este o înscenare pentru a-l îndepărta din şcoală.

Mai multe eleve de la Şcoala Rânceni, comuna Berezeni, le-au declarat poliţiştilor că profesorul de istorie le-a ademenit într-un cabinet, le-a dat bomboane, iar apoi le-a atins în zone intime şi a folosit un limbaj vulgar.

Profesorul susţine că totul este o înscenare, pentru a fi îndepărtat din şcoală. Dascălul are 56 de ani, predă istoria şi are o vechime în învăţământ de 31 de ani. În sat, părerile sunt împărţite, localnicii nu cred că profesorul ar fi capabil de asemenea fapte.

În acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală pentru corupere sexuală. Şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au demarat o anchetă la şcoală. Profesorul a fost sancţionat de comisia de disciplină cu reducerea salariului cu 15% pe trei luni pentru comportament necorespunzător.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA