AcasăActualitatePoliticSURSE - Victor Ponta nu are binecuvântarea lui Liviu Dragnea pentru șefia...

SURSE – Victor Ponta nu are binecuvântarea lui Liviu Dragnea pentru șefia Camerei Deputaților

spot_img

DISTRIBUIȚI

PSD intră pe ultima sută de metri în procesul de revocare a lui Valeriu Zgonea de la Camera Deputaților, dar în partid se negociază intens pentru urmașul acestuia, care va fi desemnat tot din interiorul PSD.

Liderii PSD ar dori să-l mazilească chiar astăzi pe Valeriu Zgonea, dar este posibil să nu aibă cvorum în Parlament, tocmai de aceea ar putea amâna pentru ziua de miercuri.

S-a vehiculat foarte mult numele lui Victor Ponta, dar din informațiile noastre acesta nu are binecuvântarea lui Liviu Dragnea. Chiar dacă Victor Ponta deține o masă critică de fideli în Camera Deputaților care l-ar vota cu ochii închiși, partidul nu vrea să-și asume niciun risc.

Surse din PSD susțin că în acest context favorit pentru preluarea scaunului de președinte al Camerei Deputaților este deputatul Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei în acest moment și locțiitorul lui Valeriu Zgonea, de fiecare dată când acesta lipsește.

Florin Iordache este unul dintre experții în proceduri parlamentare ai PSD, dar marele său avantaj este că nu manifestă intenții de coagulare a partidului în jurul său pentru a-l decapita pe Liviu Dragnea.

În schimb, Victor Ponta are deja un grup fidel în Parlament, iar cu funcția de președinte al Camerei Deputaților, ar putea organiza în orice moment o lovitură de palat la nivelul conducerii PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA