AcasăEvenimentSURSE: La insistentele PSD-istilor, Ponta pregateste debarcarea prefectului Anton Rohian.

SURSE: La insistentele PSD-istilor, Ponta pregateste debarcarea prefectului Anton Rohian.

spot_img

DISTRIBUIȚI

In ultima vreme tot mai multe voci sustin cu tarie ca in scurt timp prefectul judetului Anton Rohian va fi debarcat. Nemultumirile sunt multe si vin atat pe linie de partid cat si pe linie de guvern. Zvonurile sunt intarite si de afirmatiile facute de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, cand a declarat ca reprezentantul Guvernului in teritoriu a mai primit „o bila neagra”. Motivul este acela ca nimeni din Prefectura Maramures nu a ofst prezent la intalnirea Euroregiunii Carpatia din Zakopane, Polonia. Acolo s-au discutat lucruri importante cum sa se atraga fondurile europene destinate protectiei padurilor.

Si accidentul in care a fost implicata o masina a Prefecturii Maramures i-au adus o alta bila neagra actualului „conducator”. Faptul ca nu s-au respectat recomandarile facute de Corpul de Control al Guvernului la finalul controlului pe care l-au facut recent in Maramures, a adus mania sefilor din Ministerul de Interne, dar si a premierului Victor Ponta.

Si ar mai fi si alte iesi oarecum „neobisnuite” din ultima vreme. Printre acestea si declaratiile din perioada incendiilor din muntii Maramuresului (vf Toroioaga) care se bateau cap in cap cu pozitia oficiala a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Ce va fi zilele urmatoarea ramane de vazut. Cert este ca luni prefectul Rohian se intoarce din concediu si este clar pentru toata lumea ca va avea multe de „rezolvat”. Atat pe cale politica, cat si pe administrativa.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA